Блог викладача спецдисциплін з професії "Кухар, кондитер, пекар" Костельної Світлани Петрівни

Вітаю! Ви завітали на мій персональний блог, блог викладача спецдисциплін з професії "Кухар, кондитер, пекар" ДПТНЗ "Мазурівський АЦ ПТО". Ведення блогу вчителем дає поштовх до особистісного розвитку, а разом з цим до самореалізації. Користуючись блогом, ви зможете знайти для себе щось корисне, повчальне та цікаве.

  • Головна сторінка
  • Домашня сторінка
  • Атестаційне портфоліо
  • Досвід роботи
  • Методична робота
  • Методичні напрацювання
  • Електронні підручники
  • Навчальні посібники
  • Навчальні матеріали
  • Лабораторно-практичні роботи
  • Нестандартні уроки
  • Плакати
  • Контроль знань
  • Виховна робота
  • Тиждень професійної майстерності
  • Лекційний матеріал
  • Презентації
  • Дистанційне навчання
  • Профорієнтація
  • Моє хоббі - 3D желе...
  • Мої досягнення)))

Навчальні посібники



  • САМОСТІЙНА ПІДГОТОВКА ЯК ОДИН ІЗ АСПЕКТІВ УСПІШНОГО ОВОЛОДІННЯ СПЕЦІАЛЬНОЮ ДИСЦИПЛІНОЮ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА».

  •  Робочий зошит з предмету: "Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Технологія приготування закусок з сиру та яєць. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.


  • Робочий зошит з предмету: Технологія приготування їжі з основами товарознавства», з теми “Риба і рибні продукти” (навчально-методичне забезпечення).


   Силабус навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»



Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)
Тема "Венеціанське вікно". На платформі Blogger.