Плакати

 

Тема: Технологія приготування соусів

  1. Плакат "Значення соусів у харчуванні"

  2. Ментальна карта "Класифікація соусів"

  3. Презентація "Соуси"

  4. Навчальний фільм "Соус червоний основний"

  5. Відеоролик "Соус молочний"

  6. Відео "Соус молочний"

  7. Презентація "Холодні соуси"

  8. Презентація "Солодкі соуси"

Тема: Технологія приготування страв з овочів та грибів

  1. Плакат "Складні форми нарізування картоплі"

  2. Плакат "Складні форми нарізування моркви і буряків"

  3. Ментальна карта "Загальні правила оформлення страв.

  4. Складні форми нарізки овочів. Елементи оформлення, композиції"

  5. Відео "Карвінг, мистецтво вирізання з овочів та фруктів"

  6. Плакат "Загальні правила смаження страв з овочів"

  7. Плакат "Технологічна схема приготування страв з овочів, смажених у фритюрі"

  8. Навчальний фільм "Приготування страв і гарнірів із смажених овочів"

  9. Плакат "Деруни"

  10. Відео "Деруни"

  11. Відео "Як приготувати смачні деруни"

  12. Навчальний фільм "Приготування дерунів"

  13. Плакат "Страви з тушкованих овочів"

  14. Відео "Овочеве рагу"

  15. Плакат "Страви із запечених овочів"

  16. Презентація "Технологія приготування страв з овочів"

  17. Плакат "Поняття про гарнір"

  18. Презентація "Гарніри

Немає коментарів:

Дописати коментар