Домашня сторінка


2024
02.02.2024
Добрий день.
Продовжуємо навчатись дистанційно
з 05.02. по 09.02
Будьте здорові. Бережіть себе!


26.01.2024

ДОБРИЙ ДЕНЬ, ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ ДПТНЗ “МАЗУРІВСЬКИЙ АЦ ПТО”! В ЗВ'ЯЗКУ ЗІ СПАЛАХОМ ХВОРОБИ ГРВІ, ОГОЛОШЕНО КАРАНТИН І НАШ ЗАКЛАД ПЕРЕЙШОВ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ З 29 СІЧНЯ ПО  02 ЛЮТОГО

    У МОЄМУ БЛОЗІ Є ВКЛАДКА "ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ"

    ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ ВАМ ЗРУЧНО БУЛО ВИВЧАТИ МОЇ ПРЕДМЕТИ, ВАМ ПОТРІБНО ВІДКРИТИ ЇЇ ТА ПЕРЕХОДИТИ ЗА ПОСИЛАННЯМИ, ДЕ ВКАЗАНІ ДАТА ТА ТЕМА УРОКУ, А ТАКОЖ НОМЕР ГРУПИ,  ДЛЯ ЯКОЇ РОЗРОБЛЕНО ЗАВДАННЯ.

БАЖАЮ ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я, ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ ТА ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ ПІД МИРНИМ НЕБОМ! 



04.01.2024
Літо….. Відпустка…… Але робота не відпускає, знову конкурси.
В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» були проведенні Всеукраїнські конкурси «Гастрономічний код нації України».
У кондитерському конкурсі «Шоколад 2023» брала участь майстер виробничого навчання Інна Анатоліївна Романкова з конкурсною робою «Банани в шоколаді на паличці» та «Полуниця в шоколаді».
У гастрономічному конкурсі «Сила трьох: юшка, хліб та сало» брала участь майстер виробничого навчання Леся Петрівна Грудецька з конкурсною роботою «Рибна юшка з горілкою», «Рафаелло з сала» та «Хліб з кунжутом».
Вітаємо наших конкурсантів з отриманням Диплома. 👍
Кажуть люди, як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш. Тож Новий рік повинен починатися з перемоги, тоді він обов’язково буде успішним, виправдає всі надії та сподівання. 💙💛 Дякуємо ЗСУ за можливість вчити та навчатися! Низький уклін нашим захисникам. Слава Україні! Героям Слава!💙💛




Нехай 2024 рік Україна зустрічає впевнено рухаючись уперед до нашої Перемоги. Щиро зичу, щоб в новому році закінчилось безкінечне 24 лютого 2022. Нехай прийдешній рік буде ознаменований упевненою Перемогою Україні і стійким миром.
2023


Шановні колеги, здобувачі освіти та гості мого блогу, вітаю з Новим роком та наступаючим Різдвом Хрестовим! 
Бажаю, щоб кожен день 2023 року приносив тільки радість, а всі плани здійснилися! 
І звичайно бажаю мирного неба і спокійних днів, 
щоб новий 2023 рік приніс Україні перемогу!
20.10.2022

Вітаю з Міжнародним днем ​​кухаря! Нехай життя твоє кипить, як гарячий бульйон на плиті, кар’єра зростає, як тісто на дріжджах, успіх буде пишним, як збитий крем, а в повітрі сім’ї панує запаморочливий аромат любові!


01.09.2022

Дорогі здобувачі освіти, вітаю вас з днем знань! Бажаю вам осягати нове і завойовувати непізнане. Нехай навчальний процес приносить радість і задоволення, корисність і якість. Бажаю вам великих перспектив і легкого пізнання. Розвивайтеся, прагнете, практикуйте, експериментуйте! Знання — ваша сила!




28.06.2022

28.06.2022 року в нашому навчальному закладі була проведена чергова проміжна атестація для здобувачів освіти групи № 4 за професією «Кондитер», (майстер виробничого навчання Леся Петрівна Грудецька). Здобувачі продемонстрували цікаві пробніі роботи з кондитерського мистецтва та отримали кваліфікацію «Кондитер 3 розряду», з чим їх вітаємо!








27.06.2022

Згідно з графіком навчально-виробничого процесу 27.06.2022 року в ДПТНЗ «Мазурівський АЦ ПТО» 29 здобувачі освіти склали державну кваліфікаційну атестацію та отримали кваліфікацію «Кухар 4 розряду». Випускники показали високий рівень підготовки. Їм присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з професії «кухар».
Бажаємо успіхів у проходженні державної кваліфікаційної атестації всім випускникам центру, а у самостійному житті стати хорошими фахівцями своєї справи!








24.06.2022

Уже стало традицією проводити кваліфікаційні іспити з професії «Кухар» у формі захисту пробних робіт та приготованих страв, під час яких проявляється творчість учнів, вміння спілкуватися та презентувати свою страву.
Сьогодні, 24.06.2022 року в групі №19А (майстер виробничого навчання Романкова Інна Анатоліївна) відбулася проміжна атестація, на якій здобувачі освіти успішно захистили свої пробні роботи та отримали кваліфікацію «Кухар 3 розряду», з чим їх хочемо привітати!




23.06.2022

    Професія кухаря — дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові мікси і смаки.
Сьогодні, 23.06.2022 р в нашому навчальному закладі пройшла державна кваліфікаційна атестація з професії "Кухар" в групі №8. ( майстер виробничого навчання Галина Тимофіївна Ганущак).
Першокурсники добре справились зі своїм завданням. Здобувачам освіти присвоєно кваліфікацію "Кухар 3 розряду".
Бажаємо усім здоров'я , успіху та миру у!!!



23.06.2022

В ДПТНЗ " Мазурівський АЦ ПТО" з 23 по 29 червня 2022 року здобувачі освіти перевідних та випускних груп з професії "Кухар, кондитер, пекар" проходитимуть державну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кухар 3, кондитер 4 та пекар 2 розрядів. Державна кваліфікаційна атестація учнів базується на вимогах державних стандартів професійно-технічної освіти та документів, що регламентують організацію навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах.
Вона включає: кваліфікаційну пробну роботу, яка відповідає вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики випускника ПТНЗ відповідного кваліфікаційного рівня та державний кваліфікаційний іспит.

18.02.2022
Сьогодні, 18.02.2022 р. відбувся урок виробничого навчання в групі 8, 9 І та IV курс за професією «Кухар» під керівництвом майстра виробничого навчання Ганущак Галини Тимофіївни на тему: «Технологія приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в`язкі, рідкі». Дякую групі 8, 9 та майстру виробничого навчання Галині Тимофіївні за гарний урок та смачну кашу. Бажаю здобувачам освіти знайти гарну роботу з гідною оплатою.


Завершальним етапом тижня – сьогодні, 18.02.2022 р., стали відкрите засідання методичної комісії спеціальних технологій кухарів в ДПТНЗ «Мазурівський АЦ ПТО» та підбиття підсумків. Проведені в рамках Тижня заходи дають можливість створити в колективі творчу атмосферу, сприяють дружній і згуртованій роботі керівників гуртків, пробуджують інтерес до творчості, прагнення досягти кращих результатів. Вітаю здобувачів освіти та їх педагогів з вдалим закінченням Тижня професійної майстерності, бажаю натхнення у професійній творчості та подальших звершень. Голова метод комісії: Світлана Петрівна Костельна.


17.02.2022
Сьогодні 17.02.2022 р. у групі 8, І курс пройшов відкритий урок - семінар на тему: «Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в`язкі, рідкі» з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» з досвідченим викладачем спецдисциплін Костельною Світланою Петрівною. Яка на своєму уроці застосувала інноваційні технології, а саме цікаві застосунки wordwall, learningApps, такі ігри, як колесо «Фортуни», «Попелюшка», «Вірю – не вірю». Урок дав гарні результати: учні обмінялися корисною, цікавою інформацією, поглибили свої знання. Дякую Світлані Петрівні за урок - семінар, який пройшов на професійному рівні.



16.02.2022
Сьогодні, 16.02.2022 р. відбувся урок виробничого навчання у молодого спеціаліста, майстра виробничого навчання Романкової Інни Анатоліївни та групи 19А І курс за професією «Кондитер» на тему: «Приготування виробів з дріжджового тіста опарним способом: ватрушок, булочок, пиріжків». Інна Анатоліївна під час актуалізації опорних знань провела такі конкурси: «Секрети кухаря», «Алгоритм», «Виробнича ситуація». Дякую групі 19А та їх наставнику Інні Анатоліївні за вибір професії та відповідальне ставлення до роботи та навчання, адже сучасному виробництву все більше потрібні висококваліфіковані робітники.








15.02.2022
Сьогодні, 15.02.2022 р. продовжив тиждень професійної майстерності викладач спецдисциплін Костельна Світлана Петрівна та майстер виробничого навчання Мельник Ганна Віталіївна з виховним заходом на тему: «Палаючий вітер Афганістану», на якому були присутні всі здобувачі освіти з кулінарного профілю. Дякую Світлані Петрівні, Ганні Віталіївні та ведучим даного заходу, за зворушливу та емоційну подорож у минуле, яка не залишила нас байдужими та не минула біль тогодення.




Цього ж дня був урок виробничого навчання в групі 18 ІІІ курс за професією «Пекар» під керівництвом компетентного майстра виробничого навчання Кирилюк Світлани Василівни на тему: «Кмітливий пекар». Дякую групі 18 та майстру виробничого навчання Світлані Василівні за цікавий, змістовний урок - змагання, учні справилися зі своїми завданнями. А найкмітливіших було нагороджено.




14.02.2022
Сьогодні, 14.02.2022 р. розпочала тиждень професійної майстерності група 4 ІІ курс за професією «Кондитер» під керівництвом кваліфікованого майстра виробничого навчання Грудецької Лесі Петрівни.
Леся Петрівна провела не просто традиційний урок, а нетрадиційний - урок-змагання, де здобувачі освіти, поділившись на команди, самостійно пекли пряники «Валентинки», робили айсинг та ним оздоблювали свої вироби, дотримуючись теми до Дня святого Валентина. Також були проведені такі конкурси: «Брейн-ринг», «Знайди слово», " Стріла Купійдона". Дякую всім здобувачам освіти групи 4 та майстру виробничого навчання Лесі Петрівні за активну роботу. Впевнена в тому, що пряничний цех буде мати професійні робочі кадри, а Ви – наші здобувачі освіти будете мати гідну роботу.




11.02.2022
ОГОЛОШЕННЯ!!!
Згідно річного плану роботи методичної комісії спеціальних технологій кухарів в ДПТНЗ «Мазурівський АЦ ПТО» з 14 лютого по 18 лютого 2022 року розпочнеться тиждень професійної майстерності з професії «Кухар, кондитер, пекар». Проведення тижня стало для нас традицією. У підготовці та проведенні приймають участь здобувачі освіти груп № 4,8,9,18,19А під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання. Тиждень професійної майстерності – один із засобів визначення рівня професійної майстерності викладачів та майстрів виробничого навчання, а також удосконалення теоретичних знань, практичних навичок та вмінь здобувачів освіти професійно-технічного навчального закладу. Головною метою тижня є:  Забезпечити найсприятливіші умови для виявлення та розвитку творчості здобувачів освіти, пошуку обдарованих дітей.  Стимулювати активну творчу працю здобувачів у процесі навчання.  Створення умов для розвитку професійних практичних навичок.  Активізація пізнавальної діяльності здобувачів під час навчального процесу в плануванні нового навчального матеріалу.  Розвиток активності, інтересу в здобувачів освіти до предмету та до майбутньої професії. Для активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів викладачі та майстри виробничого навчання використали різні форми роботи та цікаву тематику заходів. У програмі тижня : - «Урок – змагання «Краща прянична «Валентинка» (Приготування пряничного тіста та виробів з нього. Приготування пряників «Валентинка») - Виховний захід на тему: «Палаючий вітер Афганістану». - Урок виробничого навчання на тему: «Приготування виробів з дріжджового тіста опарним способом нього: ватрушок, булочок, пиріжків». Вимоги до якості. Правила відпуску. Дотримання вимог охорони праці, норм санітарії та гігієни». - Відкритий урок на тему: «Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в`язкі, рідкі». - Урок виробничого навчання на тему: «Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в`язкі, рідкі». - Засідання методичної комісії. Підведення підсумків тижня професійної майстерності.




06.01.2022


Шановні колеги, здобувачі освіти та батьки!!!
Вітаю всіх з Різдвом Христовим, з щирим бажанням, щоб світло надії, освітлене немовлям Ісусом в день його чудесного народження, ніколи не переставало висвітлювати ваш шлях. Мої найкращі і теплі побажання, зі святом!

31.12.2021


Хай рік Новий дає надій,

Здоров’я, виповнення мрій,

Прибутків вам, автівку, дім

І море щастя в домі тім,

Тепла та ніжності в родині

Та миру в нашій Україні!

24.12.2021
Вітаю з католицьким Різдвом і побажати хочу, щоб в це світле свято небесне світло послало в будинок благодать і в серце радість, щоб добре диво сталося з тобою і близькими тобі людьми, щоб під ошатною ароматною ялиною знайшлися прекрасні подарунки, а за столом сяяли усмішки рідних.

02.12.2021

    02. 12. 2021 року в ДПТНЗ «Мазурівський аграрний центр ПТО” з підготовки кваліфікованих робітників «Кухар», «Кондитер», термін навчання 1, 5 р., проходила Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти з професії «Кондитер».
В ході іспиту майбутні фахівці захищали практичні завдання, презентуючи свої кондитерські вироби.

    Вітаємо наших випускників з успішно складеною Державною кваліфікаційною атестацією та бажаємо їм професійного зростання й життєвої реалізації. 





22.11.2021

    З 22 по 26 листопада 2021 року проходить Всеукраїнський тиждень професійно - технічної освіти, метою якого є демонстрація можливостей професійно - технічної освіти, її важливості для економіки України та повсякденного життя. А тому у ДПТНЗ "Мазурівський АЦ ПТО" 22 листопада пройшов орієнтаційно-популяризаційний захід на тему : “Престиж професій “Кухаря, кондитера, пекара”, метою якого є підвищення престижу, популяризаціїї, професійної орієнтації молоді та професії "Кухаря, кондитера, пекара".
    У проведенні даного заходу дякую здобувачам освіти, майстрам виробничого навчання та всім гостям, які завітали на наш захід.







 


20.10.2021

Презентація з Днем кухаря



 Шановні колеги, здобувачі освіти та всі представники смачної професії! 

Вітаю з Міжнародним днем кухаря. Бажаю нескінченних цікавих ідей та креативності в роботі, творчого натхнення і високого професіоналізму у своїй справі, доброго здоров’я і гарного настрою, бадьорості, енергії, добробуту і великої удачі.





1.10.2021

Шановні колеги!
 За покликом серця ми з вами обрали благородну, потрібну, але дуже відповідальну професійну стежку - педагогічну. Вчити дітей - це не просто наша робота, це стиль життя. Адже ми дбаємо про здобувачів освіти, як про рідних дочок і синів. Бажаю вам, дорогі колеги, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!




01.09.2021

День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам у новому навчальному році!

2021-2022 навчальний рік



Зі святом Великодня! Христос Воскрес!
 Нехай дім твій завжди буде надійним острівцем в цьому непростому житті, нехай він буде сповнений добра і турботи все життя! 
Нехай ніколи не забудеться святість Христа, і в серцях близьких людей  пануватиме непохитна віра, 
міць і сила Христа!...




Вітаю з Вербною неділею! Бажаю вам миру і добра! І нехай сонечко весняне сьогодні зігріє вас своїми яскравими та золотими промінчиками. Нехай верба б’є, але не ображає, бажає тільки всього самого доброго! І, звичайно ж, з нетерпінням ми будемо разом чекати Великдень!


26.04.2021


 У цей день у 1986 р. на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. 
Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам’яті народній подвиг ліквідаторів.





22 квітня відзначається міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі. В цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.


04.04.2021


Від щирого серця вітаю з католицьким Великоднем! Бажаю всіх благ: міцного здоров'я, затишку та гармонії будинку, щирої любові та фінансового добробуту! Нехай Бог завжди буде у Вашому серці та в усьому буде Вашою підтримкою та опорою!







Нехай у цей березневий день посміхаються всі навколо, нехай всі дивляться на вас із захопленням і, яка не була б за вікном погода, хай у вашому серці буде світло та ясно від уваги й любові друзів, рідних й коханих. Відчуйте у свято 8 березня себе королевою, і залишайтесь нею назавжди!











З першим весняним днем! 
Нехай нарешті розтануть сніги і зникнуть морози.
 Нехай у вашому житті буде більше сонячних днів, 
а усмішки і яскраві квіти принесуть у щастя і радість.






25/01/2021



Вітаю з Тетяниним днем. Бажаю успіху та вдачі, любові та натхнення, щастя та добробуту, впевненості та сміливості. Бажаю кожен день зустрічати в доброму гуморі, бажаю до кожної справи приступати з великим ентузіазмом, бажаю кожну хвилину життя розмальовувати яскравими барвами радості.





© http://pozdravok.ru/pozdravleniya/prazdniki/tatyanin-den/na-ukrainskom/proza.htm

 

ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ!
НАРЕШТІ ГАРНА НОВИНА, З 25.01.2021 МИ ПЕРЕХОДИМО  В ЗВИЧНИЙ РЕЖИМ НАВЧАННЯ - ОЧНИЙ.
До зустрічі!!!
Бережіть себе!!!


19/01/2021



ХАЙ АНГЕЛ ТОРКНЕТЬСЯ ВАС НІЖНО КРИЛОМ,
ЗІГРІЄ ЩЕДРІВКА ВАМ СЕРЦЕ ТЕПЛОМ,
ХАЙ РАДІСТЬ, ДОСТАТОК НАПОВНЯТЬ ВАШ ДІМ,
ОСЕЛЯТЬСЯ ЩАСТЯ ТА СПОКІЙ У НІМ!
ВІТАЮ З ХРЕЩЕННЯМ ГОСПОДНІМ!







ЗАПРОШЕННЯ НА ВІДЕОУРОКИ РОЗМІЩУЮ В ГРУПАХ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ VIBER, А ТАКОЖ ТЕМИ ЗАНЯТЬ ТА ЗАВДАННЯ З ПОСИЛАННЯМИ  ПРОДУБЛЬОВАНІ У МОЄМУ БЛОЗІ  

HTTPS://KOSTELNASVITLANA.BLOGSPOT.COM/ 

В  РУБРИЦІ "ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ" 

БАЖАЮ ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я, ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ ТА ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ! 


11/01/2021






Шановні батьки  та здобувачі освіти ДПТНЗ "Мазурівський АЦ ПТО"!
    У нашому навчальному закладі з 13 січня 2021 року розпочинається другий начальний семестр 2020/2021 навчального року. 
    Нагадую про те, що Урядом України 09 грудня 2020 року було прийнято рішення про запровадження посиленого карантину з 08 по 24 січня. Серед обмежень на вказаний період є заборона відвідування закладів освіти будь-якої форми власності, крім дошкільних та спеціальних, що не означає припинення освітнього процесу. Тому наш заклад в цей період буде працювати з використанням дистанційних технологій.
    Просимо свідомо та відповідально поставитись до запроваджених карантинних заходів. Забезпечення поєднання турботи про здоров`я та права на освіту наших дітей допоможе нам спільно подолати виклики пандемії.
Бажаю усім міцного здоров`я!

07/01/2021



7 січня православний світ святкує Різдво Христове - одне з найголовніших свят у християн.
Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла і благополуччя у вашому домі. Нехай всі рідні і близькі будуть здорові і успішні!





31/12/2020


Шановні колеги, здобувачі освіти, гості мого Блогу!

Вітаю з наступаючим Новим роком! Бажаю, щоб 2021-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!



24/12/2020



25 грудня святкування Різдва Христового вірян Римо-Католицької церкви!

Шановні віряни Римо-Католицької церкви!

У ваші серця, оселі і храми всезігріваючим світлом прийшло радісне вселенське свято – Різдво Христове. Бажаю добра і благополуччя, злагоди й любові вашим родинам! Нехай збудуться найзаповітніші мрії. Гарних вам і радісних Різдвяних свят! Хай щастить у Новому році!

Хай в день святого Різдва 
Дзвенить усюди коляда, 
Щастя велике вам звіщає, 
Радійте, святкуйте! 

Христос ся рождає!



19/12/2020

Шановні колеги, здобувачі освіти, гості мого Блогу! 

Вітаю Вас з Днем Святого Миколая та бажаю справжнього дива та безмежної радості, добрих посмішок рідних та любові, веселих миттєвостей та гарного настрою, світлої надії та міцної віри у доброту. Нехай це свято подарує Вам присмак солодкого життя та таку ж солодку мрію.



© http://pozdravok.ru/pozdravleniya/prazdniki/den-svyatogo-nikolaya/na-ukrainskom/proza.htm

04/11/2020

    Православна церква 4 листопада святкує День Казанської ікони Божої Матері. 

    Люди вірять, якщо щиро звернутися з молитвою до пресвятої Богородиці саме цього дня, то молитва буде мати унікальну силу.

    ЩО СЬОГОДНІ НЕ МОЖНА РОБИТИ? НЕ ВАРТО СУМУВАТИ. ЯКЩО ЗАЙМАЄТЕСЯ РЕМОНТОМ АБО БУДІВНИЦТВОМ, РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ У ЦЕЙ ДЕНЬ ЗАВЕРШИТИ ВСІ РОБОТИ.

ВІТАЮ УСІХ ЗІ СВЯТОМ ДНЕМ КАЗАНСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ!!!  НЕХАЙ КАЗАНСЬКА ІКОНА БОЖОЇ МАТЕРІ ПРИНЕСЕ У ВАШУ ОСЕЛЮ СВІТ, ЛАД І ДОСТАТОК! Я БАЖАЮ ВАМ ВЕЛИЧЕЗНОГО ЩАСТЯ, МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я, НЕВИЧЕРПНОГО ДОБРА, СВІТЛИХ ПОЧУТТІВ І НЕСКІНЧЕННОЇ ЛЮБОВІ! НЕХАЙ ВАШЕ ЖИТТЯ ЗАВЖДИ НАПОВНЮЄТЬСЯ ПОЗИТИВНИМИ ЕМОЦІЯМИ І ЯСКРАВИМИ ВРАЖЕННЯМИ!




20/10/2020 

 ЩОРІЧНО 20 ЖОВТНЯ КУЛІНАРИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРЯ.

Професія кухаря – одна з найбільш популярних та найдавніших у світі. У Стародавньому Римі існувала муза, на ім'я Кулінарія – покровителька кухарської справи. Саме від неї і отримало назву слово "кулінарія".

Професія кухаря розвивалася разом з цивілізацією. Перші страви виглядали як обпалені на відкритому вогні напівсирі шматки м’яса або риби. Могутня середньовічна Європа високо цінувала своїх кухарів. У Франції кухарями вищих рангів ставали лише знатні люди. У Німеччині з 1291 року шеф-кухар був однією з чотирьох найважливіших фігур при дворі. 

Кухар – це не просто професія, але й цілий процес мистецтва, який панує на кухні під час приготування страв. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і потрібна у всьому світі, тож не забудьте привітати своїх близьких та знайомих кухарів з їхнім професійним святом. Бажаємо кухарям, аби їхні страви ніколи не були пересоленими, а їжа ніколи не пригорала.


Шановні здобувачі освіти!

Вітаю Вас з професійним святом - Днем Кухаря.

Ви даруєте людям гарний настрій і надаєте сил на весь день, оформляєте свята, дивуєтеоригінальністю страв і смаковими новинками, створюєте кулінарні шедеври.

Бажаємо вам високих досягнень, великих звершень, визнання талантів, польоту фантазії та творчого натхнення на вашому гастрономічному терені.




16/10/2020    



ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ !


ЗАПРОШЕННЯ НА ВІДЕОУРОКИ РОЗМІЩУЮ В ГРУПАХ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ VIBER, А ТАКОЖ ТЕМИ ЗАНЯТЬ ТА ЗАВДАННЯ ПРОДУБЛЬОВАНІ У МОЄМУ БЛОЗІ HTTPS://KOSTELNASVITLANA.BLOGSPOT.COM/ В  РУБРИЦІ "ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ" 

БАЖАЮ ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я, ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ ТА ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ! 

ВІД УСПІХУ В НАВЧАННІ - ДО УСПІХУ В ЖИТТІ

    


15/10/2020

    ДОБРИЙ ДЕНЬ, ШАНОВНІ УЧНІ ДПТНЗ “МАЗУРІВСЬКИЙ АЦ ПТО”! В ЗВ'ЯЗКУ З ТИМ, ЩО У ВСІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ НАШОЇ КРАЇНИ ОГОЛОШЕНО КАРАНТИН, НАШ ЗАКЛАД ПЕРЕЙШОВ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ З 15 ЖОВТНЯ ПО 15 ЛИСТОПАДА

    У МОЄМУ БЛОЗІ Є ВКЛАДКА "ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ"

    ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ ВАМ ЗРУЧНО БУЛО ВИВЧАТИ МОЇ ПРЕДМЕТИ, ВАМ ПОТРІБНО ВІДКРИТИ ЇЇ ТА ПЕРЕХОДИТИ ЗА ПОСИЛАННЯМИ, ДЕ ВКАЗАНІ ДАТА ТА ТЕМА УРОКУ, А ТАКОЖ НОМЕР ГРУПИ,  ДЛЯ ЯКОЇ РОЗРОБЛЕНО ЗАВДАННЯ.


2020-2021 навчальний рік

Немає коментарів:

Дописати коментар