Лекційний матеріал

 

Тема: Технологія приготування соусів

1.     Опорний конспект "Урок №49. Значення соусів в харчуванні людини, їх класифікація"

2.     Опорний конспект "Урок №50. Технологія приготування білого основного соусу на бульйонах та його похідних"

3.     Опорний конспект "Урок №51. Технологія приготування червоного основного соусу на бульйонах та його похідних"

4.     Опорний конспект "Урок №52. Технологія приготування молочних, сметанних та грибних соусів"

5.     Опорний конспект "Урок №54. Технологія приготування холодних соусів та заправок"

6.     Опорний конспект "Урок №55. Технологія приготування солодких соусів".


Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів  

1.      Опорний конспект "Урок №61. Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення, композиції" 

2.      Опорний конспект "Урок №62. Загальні правила смаження овочів. Технологія приготування страв із смажених овочів"

3.      Опорний конспект "Урок №63. Загальні правила тушкування овочів. Технологія приготування страв із смажених овочів"

4.      Опорний конспект "Урок №64. Загальні правила запікання овочів. Технологія приготування страв із запечених овочів"

5.      Опорний конспект "Урок №65. Технологія приготування гарнірів"


Тема: Технологія приготування страв з яєць та сиру

1.      Опорний конспект "Урок №73. Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування страв з яєць"

2.      Опорний конспект "Урок №74. Значення страв із сиру в харчуванні. Технологія приготування холодних страв з сиру"

3.      Опорний конспект "Урок №75. Технологія приготування страв з сиру"


Тема: Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів

1.      Опорний конспект "Урок №79. Технологія приготування стра з каш.

2.      Опорний конспект "Урок №80. Технологія приготування страв з бобових.

3.      Опорний конспект "Урок №81. Технологія приготування страв з макаронних виробів"


Тема: Технологія приготування страв з риби, морепродуктів

1.     Опорний конспект "Урок №87. Значення страв з риби в харчуванні. Процеси, що відбуваються в рибі під час теплової обробки. Класифікація страв з риби"

2.      Опорний конспект "Урок №88. Технологія приготування страв з відварної риби"

3.      Опорний конспект "Урок №89. Технологія приготування страв з припущеної риби"

4.   Опорний конспект "Урок №90. Загальні правила смаження риби, підбір соусів, гарнірів, посуду для відпуску, відсоток втрат"

5.      Опорний конспект "Урок №91. Технологія приготування страв з смаженої риби"

6.      Опорний конспект "Урок №92. Технологія приготування страв із тушкованої риби"

Немає коментарів:

Дописати коментар