Тема: Технологія приготування соусів
1.
Опорний конспект "Урок №49. Значення соусів в
харчуванні людини, їх класифікація"
4.
Опорний конспект "Урок №52. Технологія приготування
молочних, сметанних та грибних соусів"
5.
Опорний конспект "Урок №54. Технологія приготування
холодних соусів та заправок"
6. Опорний конспект "Урок №55. Технологія приготування солодких соусів".
Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів
5. Опорний конспект "Урок №65. Технологія приготування гарнірів"
Тема:
Технологія приготування страв з яєць та сиру
1.
Опорний конспект "Урок №73. Яєчні продукти та їх
використання. Технологія приготування страв з яєць"
3.
Опорний конспект "Урок №75. Технологія приготування
страв з сиру"
Тема:
Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів
1.
Опорний конспект "Урок №79. Технологія приготування
стра з каш.
2. Опорний конспект "Урок №80. Технологія приготування страв з бобових.
3. Опорний конспект "Урок №81. Технологія приготування страв з макаронних виробів"
Тема:
Технологія приготування страв з риби, морепродуктів
2. Опорний конспект "Урок №88. Технологія приготування
страв з відварної риби"
3. Опорний конспект "Урок №89. Технологія приготування
страв з припущеної риби"
5. Опорний конспект "Урок №91. Технологія приготування
страв з смаженої риби"
6. Опорний конспект "Урок №92. Технологія приготування
страв із тушкованої риби"
Немає коментарів:
Дописати коментар