Контроль знань


                            
       



  • М'ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів - пройти тестування.


  • Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв пройти тестування.



    Тема 6. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв

    1. Тестова робота "Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"



     Механічна кулінарна обробка мяса, товарознавча оцінка.

    Супи.

    Теплова кулінарна обробка продуктів.

    Харчові інфекції й отруєння.

    Страви з мяса.

    Мясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів.

    Крупи бобові, макаронні вироби.

    Класифікація риби.

    Характеристика сировини для приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

    Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки.

    Техніка нарізки овочів.

    Технологія приготування страв і гарнірів з овочів.

    Бутерброди.

    Технологія приготування страв і гарнірів з круп, бобових і макарониих виробів.

    -ТХВ. Дефекти хлібних виробів, викликані порушенням технологічного режиму виробництва на стадії випікання.

    Поетапна кваліфікаційна атестація "Кухар 3 розряду".

    Поетапна атестація з професії "Кондитер" кваліфікація 3 розряд.

    Атестація з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства».

    Атестація з предмету "Технологія хлібопекарського виробництва".

    Атестація з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства".









    Немає коментарів:

    Дописати коментар