- Вступ. Хімічний склад продуктів харчування - пройти тестування.
- Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки - пройти тестування.
- Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів - пройти тестування.
- М'ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів - пройти тестування.
- Теплова кулінарна обробка продуктів - пройти тестування.
- Технологія приготування супів - пройти тестування.
- Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв - пройти тестування.
- Технологія приготування страв з овочів - пройти тестування.Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього - пройти тестування.
Тема 4. М'ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Тестове завдання "Технологічний процес механічної кулінарної обробки м'яса"
Тестове завдання "Механічна кулінарна обробка птиці та виготовлення н/ф"
Тестове завдання "Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"
Тема 5. Теплова кулінарна обробка продуктів
Тема 6. Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв
Механічна кулінарна обробка мяса, товарознавча оцінка.
- Супи.
- Теплова кулінарна обробка продуктів.
- Харчові інфекції й отруєння.
- Мясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів.
- Крупи бобові, макаронні вироби.
- Характеристика сировини для приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
- Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки.
- Технологія приготування страв і гарнірів з овочів.
- Технологія приготування страв і гарнірів з круп, бобових і макарониих виробів.
- Поетапна кваліфікаційна атестація "Кухар 3 розряду".
- Поетапна атестація з професії "Кондитер" кваліфікація 3 розряд.
- Атестація з предмету "Технологія хлібопекарського виробництва".
- Атестація з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства".
Немає коментарів:
Дописати коментар