ДПТНЗ «Мазурівський АЦ ПТО»
РОБОЧИЙ ЗОШИТ
З предмету: Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Тема уроку 104: «Технологія приготування закусок з сиру та яєць. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск»
Уч____________ групи №______
________________________________________________________________________
Мазурівка, 2015
Виконайте завдання!
- Яка температура подавання закусок з сиру та яєць? (1 бал)
а) не вище 12 С; б) 30 С;
в) 45 С;
- Для холодних страв з яєць використовують яйця зварені: (1 бал)
а) в мішечок; б) круто;
в) рідкі;
- Кисломолочний сир перед використанням… (1 бал)
а). просіюють;
б). протирають;
в). промивають;
г). натирають на тертці.
4. Опишіть підготовку твердого сиру для холодних страв. Наведіть приклади страв. (2 бали )
5. Впишіть назву страви яка зображена на малюнках, та опишіть технологію приготування страви. (3 бали)
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
6. У правильному порядку простав послідовність приготування страви «яйця фаршировані грибами» (2 бали).
7. Складіть технологічну схему приготування закуски гострої. (2 бали)
Майонез
Часник
Варені яйця
Твердий сир
8. Сформулюйте вимоги до якості холодних страв та закусок з сиру та яєць.
(2 бали) ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Немає коментарів:
Дописати коментар